Privát transzfer Budapesten és Magyarországon – Budapesti privát városnézés – Privát túrák Budapesten

Kedves Látogatónk, köszöntjük weboldalunkon!

Utazási irodánk, Sweet Travel Private Tours Kft. privát, személyre szabott programok széles választékát kínálja egyéni és csoportos vendégeknek, cégeknek, üzleti partnereknek, baráti társaságoknak, iskolásoknak és családoknak számos idegen nyelven.

Programjainkat a vendégekre való maximális odafigyelés, a kényelem biztosítása, érdekes, egyedi és izgalmas programjaink, valamint a kiváló szolgáltatókkal történő együttműködés teszi igazi élménnyé és felejthetetlenné.

Fiatalos, profi és lelkes csapatunk a budapesti városnézésen, Dunakanyar túrán, Puszta túrán, Balaton túrán és még számos népszerű programon kívül borkóstoló programokkal, oldtimer túrákkal és további programkülönlegességekkel várja az ajánlatkérőket rugalmas szervezéssel, segítőkészséggel és szakértelemmel.

A programokat teljes mértékben a vendégeink érdeklődéséhez, igényeihez alkalmazkodva szervezzük meg és minden városlátogató túránkhoz, programokhoz nagy tapasztalattal rendelkező, barátságos idegenvezetőket és kizárólag légkondicionált, modern autókat vagy buszokat biztosítunk.

Ha szeretné színesebbé tenni üzleti partnere magyarországi programját, vagy családja, ismerősei, külföldi ismerősei számára egy felejthetetlen élményt nyújtani, akkor forduljon hozzánk bizalommal és mi készséggel összeállítjuk és megszervezzük tetszés szerinti programját, legyen ez akár egy városlátogatás, helikopteres városnézés, gasztronómiai program, borkóstoló program, vagy egy privát transzfer.

Szolgáltatásaink

  • Privát városnézések Budapesten és országszerte egyéni igények alapján, számos idegen nyelven
  • Személyszállítás városnéző programokhoz, országjáró túrákhoz, belföldi és külföldi transzferekhez
  • privát luxus autók
  • személyre szabott túrák és útvonalak
  • S Mercedes / E Mercedes / Mercedes Viano/Vito bérlés sofőrrel
  • Szállásfoglalás

Szeretettel várjuk ajánlatkérést, vagy foglalását az info@sweettravel.hu e-mail címen.

 

Sweet Travel Private Tours